tiistai 10. maaliskuuta 2009

Blogin tarkoitus

Useinkaan en huomaa elämässäni tapahtuvia muutoksia vaan kuvittelen kaiken olleen aina niin. Aloitan tämän blogini toivoen että voisin joskus myöhemmin palata aikaisempiin kirjoituksiini ja nähdä sen suuren muutoksen, jonka pienten asioiden muuttaminen on saanut elämässäni tapahtumaan.

Koetan pyrkiä sellaiseen elämisen tyyliin, joka mahdollistaa minulle (ja perheelleni) enemmän:
luppoaikaa
sohvalla pötköttelyä
selkeyttä
ekologisia valintoja
ihmissuhteita
uskallusta
varmuutta
joustovaraa
kokeilumieltä
hyvää ruokaa
vaihtokauppoja
hyväksymistä

Vähemmän haluan:
aikatauluja
ärtymystä
riippuvuutta
häsläämistä
roinaa
jätettä
ostamista
päänsärkyä
ennakkoluuloja
väsymystä
kiirettä
täydellisyyden tavoittelua
velkaa
ahneutta
tyytymättömyyttä

Noin alkajaisiksi.

Kirjoitan tätä blogia matkapäiväkirjanani. Toivon etten varsinaisesti milloinkaan tule perille ja totea, että elämäni on juuri sellaista kuin halusin. Olen tälläkin hetkellä tyytyväinen elämäntyyliini, mutta tykkään askarrella "pikkuasioiden" parissa, fiilata ja fiksata yksityiskohtia siellä sun täällä. Tällä hetkellä mieleni päällä on vuoden alussa aloittamani sekajätteen vähennysprojekti, josta kerron pian. Tällaisista rakastamistani pikkuprojekteista ja niiden edistymisestä ajattelin tässä blogissani kertoa.

Kauhistuin tänään kun huomasin luoneeni tämän blogin, häpesin koko höskää ulkoasusta ja nimestä lähtien jo ennen kuin olin varsinaisesti aloittanut. Muuntelen, kokeilen ja parantelen asioita matkan varrella ja yritän luopua passivoittavasta täydellisyyden tavoittelusta myös tämän asian suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti