maanantai 21. joulukuuta 2009

Hyvää joulua ja lämpimiä jalkoja!


No niin! Kerroin toukokuussa joululahjaprojektistani ja nyt voin ilokseni ilmoittaa että lahjat ovat ihan vihoviimeistä viimeistelyä vaille valmiit, ja onnistuin lähestulkoon välttymään varsinaisilla ostoksilla käynnistä. Aikeenani on hankkia omille lapsilleni vielä kaupasta keijunsiivet ja mekot (jotka olisi tietysti voinut tehdä itsekin jos olisi saanut aikaiseksi), mutta kaikille muille lahjottaville olen neulonut perustavalliset villasukat.

Paketitkin ne vaan pekistyvät vuosi vuodelta. Viime vuonna niitä vielä koristivat virkatut sydänkoristeet, mutta tänä vuonna härpäkkeet on karsittu pois ja paketit ovat ainakin minun silmääni varsin viehättävän yksinkertaiset.

Kaikille lukijoille toivotan hyvää joulua ja vielä parempaa uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Ohhhhoh, toukokuussa puski jo joulu päälle.. ;D No, pitää tunnustaa, että mä sain tänä jouluna tuhottua kaapissa vuosiakin seisseitä, jemmaan ostettuja lahjatavaroita. On se kyllä hyvä olla jokin jemma, niin sieltä voi sitten tarpeen mukaan laitella jotain pakettiin ilman viime hetken paniikkia.

    Ihania paketteja nuo kyllä on!!

    Rauhaisaa joulunaikaa :)

    VastaaPoista
  2. Hurjan monet sukat olit saanut neulottua! Itselle tuntuu ylivoimaiselta edes oman perheen pitäminen sukissa/pipoissa/lapasissa, kun olis niin paljo kaikkee muutaki... (seliseli ;) )
    Paketit olivat kauniin yksinkertaiset. <3 Me kulutetaan nyt ensin loppuun laatikossa olevat voimapaperirullat ja sitten siirrytään yksinkertaisempiin tai kestoversioihin. Kuluu paperi vaan aika hitaasti kun lahjoo varsin vähän...

    VastaaPoista